Beveiliging

Van Oers Beveiligingstechniek adviseert onafhankelijk in het leveren van bedrade of draadloze beveiligingssystemen. Ook in omgevingen zonder netspanning en/of telefoonvoorziening.

Wij kiezen voor u de "slimste" oplossing.

 

Wat we bieden:

Wij beperken ons aanbod bewust tot de professionele beveiligingsconcepten van TEXECOM en VISONIC en combinaties van materialen die bestendigheid bieden in levering en ondersteuning.

Bijvoorbeeld:

De Visonic Powermax Pro is een beveiligingssysteem en biedt daarnaast vele “home automation” oplossingen.

Wat vinden onze experts ervan...

Nog niet zo lang geleden was een geautomatiseerd huishouden nog sciencefiction. In de afgelopen jaren is er echter door verschillende bedrijven flink vooruitgang geboekt op dit gebied. De producenten van Home Security systemen zijn verantwoordelijk voor een flink aandeel in deze vooruitgang.

Visonic heeft deze futuristische concepten nu vertaald in praktische realiteit, door verschillende technieken en protocollen te vertalen naar een praktisch en eenvoudig beveiligings- en controlesysteem.
Het Powermax Pro systeem biedt inbraakdetectie en 24 uur per dag controle door middel van draadloze detectoren, controle over maximaal 16 elektrische apparaten via X-10 technologie (home automation) en een uitgebreide serie meld- en controle opties van en naar vaste en mobiele telefoons.
Heeft een klant dus een aantal specifieke wensen die in het verleden ingewikkelde en dure oplossingen vroegen. De kans is groot dat de Powermax Pro nu eenvoudig aan deze wensen kan voldoen.
Als men u vraagt: “Kan ik worden geïnformeerd op m’n mobiel als de kinderen thuis komen?”. Dan is het antwoord: “Ja, wilt u een gesproken bericht ontvangen, een SMS, of beide?”. Het systeem kan ook worden geprogrammeerd om oudere mensen in de gaten te houden die alleen thuis zijn.
De verkoop informatie beschrijft de Powermax Pro als deel van een “geavanceerd home security en management systeem”.
Het systeem voldoet aan de Engelse DD 243, klasse 6 eisen (in Nederland is de Powermax Pro NCP gekeurd). Als het systeem wordt geïnstalleerd en onderhouden door ons, kan een doormelding worden gemaakt naar de meldkamer.

Kenmerken
De Powermax Pro heeft 30 zones, 28 draadloos en 2 bedraad. Elke zone kan worden geprogrammeerd voor 13 verschillende types, 31 verschillende namen en 3 deurbelfuncties. Als geen van de 26 geprogrammeerde naamopties bij een bepaalde zone aansluit, dan kunnen maximaal vijf zones worden geïdentificeerd via opgenomen spraakboodschappen.
Het draadloze gedeelte werkt op de radio frequentie van 868 Mhz. De ontvanger wordt bij installatie per zone afgesteld. Het ontvangen signaal kan op elk tijdstip worden gecontroleerd door een diagnostische test uit te voeren in de installateursstand. Er kunnen maximaal acht gebruikerscodes van elk vier cijfers worden aangemaakt. Vier gebruikersnamen kunnen worden ingesproken in het spraakgedeelte, die weer kunnen worden gebruikt bij het melden van spraakberichten via de telefoon. Andere bedieningsmogelijkheden zijn via keyfob, via de telefoon op afstand en lokaal of op afstand via de computer. De status van het systeem wordt constant weergegeven via een LCD scherm en 4 LED’s, bij de bediening wordt men via spraakboodschappen snel door de menu’s geholpen, waardoor het systeem eenvoudig te gebruiken is voor zowel de installateur als de eindgebruiker. Alarm- en probleeminformatie worden bewaard in het geheugen en kunnen tegelijk worden teruggekeken. Een apart evenementenlogboek bewaart de laatste 100 gebeurtenissen, elk met tijd en datum.
De externe sirene kan zowel draadloos als bedraad worden aangesloten. Visonic heeft in het Powermax Pro pakket een draadloze flitser sirene, die speciaal voor de Powermax Pro is ontworpen.
De Powermax Pro heeft een ingebouwd modem die direct aangesloten kan worden op een analoge PSTN telefoonlijn, voor verbinding met de alarmcentrale en vaste- en mobiele telefoons. We hebben het Powermax Pro paneel onder de loep genomen, samen met een aantal draadloze detectoren. De GSM unit, Powerline interface module (voor X-10) en de RS232 interface voor een lokale computer zaten niet in het testpakket. Het paneel van de Powermax Pro is verpakt in een nette behuizing met een futuristische uitstraling, die bestaat uit een kap, een basis en een aparte muurbevestiging.

Productrapportage
Het Powermax Pro paneel is het hart van een uitgebreid beveiligings-, bewakings- en management systeem. Met de keuringen DD243 klasse 6 en NCP zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid.
Het paneel is fraai ontworpen en heeft een solide constructie. De Powermax Pro beschikt over 30 zones, waarvan 28 draadloos. Er kan een draadloze sirene aangesloten worden. De Powermax Pro heeft een ingebouwde PSTN-modem. Ook kan er een optionele GSM unit aangesloten/ingebouwd worden.
De Powermax Pro is een hoogstaand, flexibel systeem, voor een redelijke prijs.

Service waar u op kunt rekenen

Van Oers Beveiligingstechniek geeft u deskundig advies, uw beste offerte, montage, programmering en oplevering. Bovendien leveren wij blijvende nazorg in de vorm van een onderhoudscontract.

Sinds 1987 zijn onze cliënten tevreden over onze uitgebreide service.